Review - Keratină Lichidă Anian!

3:53:00 p.m.

Buna gagici!
"Astazi o sa va vorbesc despre experienta pe care am avut-o cu parul si despre hotararea pe care am luat-o, aceea de a ma tunde cheala :)). " 

Sper ca va mai aduceti aminte de aceasta propozitie, face parte din postarea in care va povesteam despre cum am scapat de brunet. De cateva luni bune ma bucur de culoarea mea naturala, insa in tot acest timp am avut o mare problema - varfurile despicate


Cauzele aparitiei varfurilor despicate sunt: expunerea la soare, tratamente chimice precum vopsirea si permanentul, instrumentele pentru aranjat parul de proasta calitate care pot rupe firul de par, utilizarea excesiva a produselor de styling (fixativ, ceara, spuma, gel pentru par), folosirea foehnul si utilizarea in exces a placii, perierea zilnica excesiva sau perierea parului atunci cand acesta este inca ud.



Sanatatea parului este foarte importanta si orice femeie isi doreste sa aiba un par sanatos, cu un minim de efort depus si rezultate imediate. In ultima perioada au aparut tot felul de sampoane, balsamuri, seruri pentru varfuri despicate, insa rezultatele acestora au intarziat sa apara. Personal am incercat si cateva tratamente naturiste, insa uneori nu vei fi incantata de mirosul de ou pe care tocmai l-am aplicat pe par sau de volumul inexistent obtinut dupa aplicarea uleiului de masline.  

Incercand majoritatea produselor destinate parului deteriorat, cateva tratamente naturiste si chiar minunata foarfeca am putut sa ajung la concluzia ca niciodata nu poti scapa in totalitate de firele despicate, poti doar preveni degradarea firelor de par sanatoase si incetini procesul de degradare ale celorlalte fire.

De curand am descoperit Keratina Lichidă de la Anian un produs care revitalizeaza stralucirea naturala a parului, incetineste procesul de degradare si confera volum.



Imi place foarte mult acest produs deoarece este depozitat intr-un recipient transparent care iti permite sa vezi cat produs mai ai, iar sistemul de dozare sub forma de pulverizator iti permite sa distribui uniform produsul pe par. 
Acest produs are o consistenta lichida, iar mirosul este foarte placut si discret, insa din pacate nu persista prea mult. De obicei, folosesc acest produs pe parul semiud, proaspat spalat si sters putin cu prosopul

Cantitatea de produs o distribui doar pe varfuri cca. 2-3 puverizari, apoi incep sa usuc parul cu foehnul, caldura fiind necesara pentru fixarea ingredientelor active in par. Dupa folosirea acestui produs am observat ca procesul de degradare s-a incetinit, firul de par este mai gros si neted, iar parul se poate coafa cu mai mare usurinta

De asemenea, am putut remarca ca acest produs revitalizeaza stralucirea naturala a parului, confera mult volum si face ca parul sa se pieptane mult mai usor, lucru care nu face decat sa ma bucure avand in vedere ca parul meu este foarte moale, se incurca destul de rau si este lipsit de volum.



Tin sa precizez ca produsul vine intr-o cantitate destul de mare 250 ml, este destul de spornic, consumandu-se foarte greu si il puteti cumpara de aici la pretul de 40 RON.

Voi ati incercat Keratina Lichidă de la Anian?

Aveti grija de voi si urmati-va visele! 
Va pup, Iulia!

You Might Also Like

0 comments

Follow me

Subscribe